© 2019 Design and development by Manu Lago. Neodans S.C-Sólodos. All rights reserved 

PREMIOS do Certame de Creación de Dúos e Solos

do Festival SóLODOS En Danza / Costa Rica / 2020

+ info

RETRANSMISIÓN EN STREAMING!

Festival SóLODOS En Danza / COSTA RICA / 2020:

As seguintes actividades do Festival SóLODOS En Danza se celebrarán a porta pechada

PERO SERÁN RETRANSMITIDAS EN STREAMING a través das nosas redes sociais:

-http://www.facebook.com/solodosen.danza

-http://www.instagram.com/solodosendanza

 

Venres 13 de marzo

4.45 pm (Costa Rica) / 23.45h (España)

"Kuzushi" de Miguel Ángel Punzano · Tejido Conectivo e Miguel Tornero Campos · Compañía Improvisada (España)

"Richard Charlie" de Nacho Cárcaba e Elisa Medina Hudgins · Pájaro Mosca (España e México)

 

Sábado 14 de marzo 

3.30 pm (Costa Rica) / 22.30h (España)

CERTAME DE CREACIÓN DE DÚOS E SOLOS

COMUNICADO

do Festival SóLODOS En Danza / COSTA RICA / 2020

+ info

PROGRAMA ACTUALIZADO

do Festival SóLODOS En Danza / COSTA RICA / 2020

+ info

SELECCIONADOS para o Certame de Creación de Dúos e Solos

do Festival SóLODOS En Danza / COSTA RICA / 2020

+ info

PREMIOS do Certame de Creación de Dúos e Solos

do Festival SóLODOS En Danza / Ourense / 2019

+ info